Rizzini Artemis 12/76 - 67cm

Rizzini Artemis

12/76 - 67cm

Varenr:110076
46 000,00
-+
1 På lager



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rizzini Artemis 12/76 - 67cm

En av våre peneste smykker til en overkommelig pris. Denne modellen har en nedskalert S 2000 låskasse som løfter dette våpenet opp til den høyeste divisjonen. Denne er driftssikker og ekstremt pen!

 

Denne modellen har vi tatt inn som en spesialmodell for Norge. Her har vi satt sammen en av våre mest balanserte hagler med nordiske kolbemål. Modellen har graverte sideplater, 67 cm løp, automatisk sikring (Kan velges i manuell om ønskelig), har enkel avtrekker og leveres med 5 choker i Rizzini koffert.

 

Om Rizzini

Rizzini Srl kan ikke skryte av århundre gammel tradisjon, men det er nå over 40 år siden firmaet ble etablert. Våpnene er i dag kjent over hele verden, takket være en perfekt kombinasjon av teknologi og god arbeidskraft. Firmaet er en familiebedrift, hvor både sønn og begge døtrene jobber, i tillegg til eier Batista Rizzini.

Alle komponenter som brukes i Rizzini våpen er av høyeste kvalitet. I stedet for å bruke former, så maskinerer Rizzini sine komponenter fra best mulig stål-kvalitet (cr ni mo) ved hjelp av topp moderne teknologi. På denne måten sikrer man maksimum styrke og holdbarhet for den krevende skytter. Når man bruker formlagede deler, blir ikke toleransen like bra som når man maskinerer delene - korrekt maskinering gir bedre overflate finish og forbedrer tilpassningen mellom deler.

Alle Rizzini våpen har det patenterte sikkerhetssystemet "Disconnect Safety System", som hindrer våpenet i å bli avfyrt hvis det ikke er ordentlig lukket. Ejektorsystemet er også utviklet av Rizzini.

Vi har de siste årene hatt stor suksess med Rizzini i Norge, og siden vi introduserte merket for det Norske markedet for fullt i 2005, har de virkelig posisjonert seg i markedet både innen jakt- og konkurranseskyting.

 

Spesifikasjoner:

Produksjonsland: Italia
Vekt:
Avtrekker: Enkel avtrekker
Kolbemateriale: Valnøtt
Siktemidler: Messingkorn
Løpslengde: 67cm
Mekanisme: Nedskalert S2000 låskasse
Kolbetype: (Prince of Wales)                                                                                                   
Løp: Sort blånert
Tilbehør: Koffert og 5 choker

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber Cal. 12/76
Løpslengde 67 cm


Support
Kundeanmeldelser