Norma 500 NITRO 36,9g / 570gr African PH FMJ

Norma 500 NITRO 36,9g / 570gr

African PH FMJ

Varenr:104245
350,45
-+
30 På lager



BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Norma African Jaktammunisjon

Norma African PH bygger på et annet konsept enn de øvrige patronene i Normas sortiment av jaktammunisjon. African PH er utviklet sammen med legendariske, erfarne og profesjonelle jegere såkalt PH i Afrika. Disse yrkesjegerene ønsker patroner som er ladet med tunge politelige og presise kuler for dyp og rask kjøtt og benpenetrering. Dette for å kunne trenge gjennom grove ben og muskler og kunne stoppe "The Big Five" i alle tenkelige situasjoner.
 
Norma har inngått samarbeide med Woodleigh for å kunne tilby den beste ammunisjonen for farlig vilt. Gjennomtestede stålmantlede kuler og bondede blyspisskuler er ladet i Normas høykvalitetshylser med EURENCO Boforskrutt. Norma har markedets desidert strengeste kvalitetskontroll.
 
Forniklede hylser anvendes for å sikre at repetering og utkastning av hylser. Alle hylser er inspisert for hånd både før og etter lading. Woodleighs helmantlede kuler jhar dobbelt så tykk mantel som noen andre kuler for dette bruk på markedet.
 
Norma velger nøye ut krutt og tennhetter for å minimere variasjoner mellom ulike ladinger. Målet er at kunden skal kunne kjøpe en eske med patroner, hvor du enn måtte være i verden og få den samme kvaliteten og de samme egenskapene til de patronene du bruke hjemme.
 
Munningsenergi er en måte å måle effektiviteten til ulike patroner og kaliber. Mange afrikajegere bruker denne metoden når de velger kaliber for ulike typer jakt.
 
Et kaliber med høy kulevekt gir høy "Sectional Density" (SD) moment og "Knock-Out Value" (KO) begge krav som yrkesjegere i Afrika stiller til sin ammunisjon. Disse faktorene kan være avgjørende for resultatet ved all storviltjakt. Denne kunnskapen fra legendarisk og erfarne profesjonelle jegere ligger til grunn for Norma African PH - inspirert av Kevin Robertson. Produsert av Norma.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .500 Nitro
Kulevekt 36,9g (570grs)


Support
Kundeanmeldelser