Steinar Haugli

Intro

Fakta:

Steinar haugli

Fødselsår 1967
Skutt siden 1988 og IPSC siden 1996
Skyter Alle divisjoner innen IPSC pistol primært, men også opptreden i andre grener innimellom.

Hva rangerer du selv som din beste prestasjon på skytebanen?
Hvis jeg skal ta frem en enkeltprestasjon, så må det bli min første NM tittel innen IPSC. Nest etter det må bli den siste NM tittel som gjør meg til den første i Norge med NM tittel i alle 5 divisjoner innen IPSC pistol. NM gull i revolverfelt henger også høyt.

Hvilken ammunisjon/ladekomponenter bruker du til de ulike grenene? Og hvorfor vil du akkurat anbefale disse?
Jeg bruker Vihtavuori N310,N320,3N38 og N105 krutt og Frontierkuler fra 124grains til 200 grains ut i fra divisjon og våpentype. Fortrinsvis Frontier Match til konkurranse. Jeg bruker Magtech tennhetter i både trening og konkuranse.

Hva er din målsetning som skytter?
I første omgang må jeg si at å henge med i alle divisjoner er tøft, men jeg prøver det jeg kan for å være på topp i de forskjellige NM og Nordiske mesterskap jeg deltar på.

Om deg selv som skytter:
Etter at jeg ble introdusert for IPSC i 96 ble jeg klar over hva jeg ville ha som hovedfokus. Denne grenen ga meg akkurat hva jeg var ute etter. Presisjon, hastighet, rekyl, korte hold, lange hold, bevegelige mål og mentale aspekter. Alt i en kombinasjon som må mestres.
Og ikke minst å dele opplevelser rundt om i verden med gode skyttervenner, og ha en sosial tone på banen. Glede seg med andre gjør at man gleder seg til neste fight. Dele ideer med andre på laget, slik at alle blir bedre.