Hilde Nakling

Intro

Fakta:

Hilde Nakling

Fødselsår 1982
Skutt siden 2006
Skyter IPSC Standard divisjon

Hva rangerer du selv som din beste prestasjon på skytebanen?
1.Plass i IPSC World Championship i Standard Division 2014.
Andre meritter er 2 3.plasser I EM i Standard Division, og 2 5 plasser i VM. 15.plass overall i Nordisk i Standard 2014 setter jeg også høyt!
I 2016 vant jeg både NM og Nordisk Standard Lady, i EM ble jeg nummer 4. Ellers har jeg en 2. plass fra Standard lady på SVI Infinit i Tyskland samt en 3. plass fra Standard lady på Rooster Mountain i Danmark. 

Hvilken ammunisjon/ladekomponenter bruker du til de ulike grenene? Og hvorfor vil du akkurat anbefale disse?
Jeg bruker vihtavuori N320 krutt, 180 gr Frontier Match kule og Federal eller Magtec tennhetter. Denne kombinasjonen gir meg den beste presisjonen og funksjoneringen, og det var dette jeg skjøt med i VM i år.

Hva er din målsetning som skytter?
Jeg har hatt som mål å bli verdensmester. Jeg kommer fremover til å jobbe for å fortsatt holde meg blant de beste i verden av jentene i Standard divisjonen. Samtidig har jeg mange småmål igjennom en sesong, bl a NM. Jeg pleier også å velge meg ut et par andre stevner som jeg markerer som viktige stevner, rett og slett for å trene på å gjøre mitt beste i et bestemt stevne.

Om deg selv som skytter:
Jeg liker utfordringene som IPSC gir meg. Du må mestre flere utfordringer på en gang, som presisjon og fart, og vite hvordan du selv er som skytter, slik at du klarer å time skytingen f.eks på bevegelige mål.
Å kjenne hjerte pumpe litt ekstra på viktige stevner, men klare å beherske nervene og øvelsen, og prestere ditt beste når det gjelder som mest, er en god opplevelse!
Jeg er veldig konsentrert på stevner, og holder meg ofte litt for meg selv. Dette er rett og slett for å unngå forstyrrelser ved å sitte midt oppi alle som venter på å skyte, men det betyr ikke at jeg ikke slår av en prat om noen har lyst til det J